Nga 12 shenjat e zodiakut, janë 4 prej tyre që kurrë nuk do të thonë ose tregojnë atë që ata ndjejnë vërtet, edhe nëse këmbëngulni! Mos e besoni sepse ndodh ngaqë nuk I pëlqeni. Ata thjesht nuk ndihen rehat!

Virgjëresha Njerëzit e kësaj shenje mund të jenë shumë të turpshëm. Ata janë gjithmonë shumë kritikë ndaj vetes dhe të tjerëve dhe shfaqja e emocioneve mund të jetë shumë e vështirë për veten e tyre. Ata janë shumë praktikë dhe analitikë dhe ballafaqimi me me emocionet mund t’I nxjerrë shumë jashtë kontrollit.

Peshorja Në mënyrë absurde refuzojnë të përballen me çdo lloj përgjegjësie emocionale me çdo kusht. Vetëqortimi i tyre është shumë i thellë, prandaj të pranuarit se kanë një problem mund të shkaktojë dëme serioze për egon e tyre.

Akrepi Akrepët janë dashakeqë. Ata luftojnë me xhelozinë, kanë sekrete dhe keqkuptime, të cilat i pengojnë menjëherë që të ndajnë emocionet. Është shumë e vështirë për ta të besojnë njerëzit edhe kur I kanë shumë afër.

Ujori Nëse ka një shenjë që ka vështirësi të mjaftueshme për të shprehur veten emocionalisht, ajo është Ujori. Ata janë jashtëzakonisht të nxehtë ose të ftohtë, nuk e dimë kurrë se si ndjehen deri sa është tepër vonë. Ata ndjehen dhe mendojnë më thellë se çdokush tjetër, por ata urrejnë të flasin për këtë.