Pas aku zave nga Partia Demokratike, Kryeministri Rama publikoi ditën e sotme fakte në lidhje me të mbështetjen e vazhdueshme që qeveria i ka dhënë familjes Cakoni në Thumanë pas ngjarjes së tërmetit të 26 nëntorit 2019. Më herët, Grida Duma doli në media dhe deklaroi se Familja Cakoni e cila humbi kryefamiljarin dhe një nga fëmijët kishte mbetur në mëshirë të fatit dhe nuk ishte mbështetur nga qeveria. Duma ishte e pabindur edhe pas fakteve duke i  quajtur propaganda të qeverisë.

Por pas reagimeve të saj kanë ardhur një lumë komentesh nga qytetarët dhe ndjekësit në rrjetet sociale ku i tregojnë se ajo dhe Partia Demokratike nuk kanë as turp e sedër për të përdorur politikisht situatën edhe kur bëhet fjalë për një ngjarje të rëndë.

Kjo nuk është ngjarja e vetme që Partia Demokratike e ka përdorur politikisht për propagandë dhe baltosje ndaj qeverisë. Lexo.al/ 

Komentet: