Fazat e hënës janë konsideruar gjithmonë përgjegjëse për humorin tonë, por disa shenja i ndikon më shumë se të tjerat.

Demi

E ndryshon menjëherë humorin dhe i mjafton edhe diçka e vogël për ta mërzitur. Humori i kësaj shenje rrallë është i qëndrueshëm brenda një dite. Ndikohet vazhdimisht nga gjithçka që ndodh rreth e rrotull.

Binjakët

Një nga shenjat më të paqëndrueshme përsa i përket humorit. Do befasohesh përpara ndryshimeve të shpeshta të të qeshurave dhe lotëve të kësaj shenje.

Gaforrja

Si më emocionalja e shenjave, s`mund të mungonte në këtë listë. Pasiguria e bën humorin e kësaj shenje të paqëndrueshëm. Absolutisht e paparashikueshme.

Akrepi

I stuhishëm, dramatik, pasionant. Ndaj e ndryshon humorin me qindra herë në ditë.

Peshqit

Një ndër më të paqëndrueshmet. Me ndjeshmëri ekstreme reagon ndaj gjithçkaje që ndodh. Ndonjëherë e ka fajin një fjalë, ndonjëherë një situatë, por gjithmonë ka diçka që e mërzit dhe pastaj e gëzon.