Tirana International Airport njoftoi sot se do të ketë 34 fluturime të konfirmuara për datën 30 gusht 2020. ⠀⠀⠀ Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e Diel janë:

Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim Wizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim Wizz Air – Tiranë – Milano dhe kthim Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim Air Albania – Tiranë – Romë dhe kthim Air Albania – Tiranë – Bergamo dhe kthimAlbawings – Tiranë – Milano dhe kthim Wizz Air – Tiranë – Bari dhe kthim Blue Panorama – Tiranë – Torino dhe kthim Blue Panorama – Tiranë – Gjenova dhe kthim Blue Panorama – Tiranë – Bolonja dhe kthim Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim Pegasus – Tiranë – Stamboll dhe kthim Wizz Air – Tiranë – Karlsruhe dhe kthim Albawings – Tiranë – Perugia dhe kthim Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim EasyJet – Tiranë – Gatëick dhe kthim LOT – Katoëice – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik) Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim Wizz Air – Tiranë – Vjenë dhe kthim Blue Panorama – Tiranë – Milano dhe kthim Blue Panorama – Tiranë – Romë dhe kthim Blue Panorama – Tiranë – Verona dhe kthim Albawings – Tiranë – Piza dhe kthim Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim Air Albania – Tiranë – Stansted dhe kthim Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim Belavia – Minsk – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik) LOT – Gdansk – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik) EasyJet – Tiranë – Milano dhe kthim Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim

“Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.Lejohen të udhëtojnë, rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit EU dhe qytetarët me dokumente të veçanta”, njofton Tirana International Airport⠀