Tirana International Airport ka informuar qytetarët shqiptarë se Agjencia Kombëtare e Aviacionit Civil ka 2 kërkesa për pasagjerët që udhëtojnë nga Shqipëri. Kërkesa e parë ka të bëjë mbi përdorimin e mas kës. Kërkohet vetëm ma skë kir urgj ikale, në rast të kundërt mund të mos lejohet hyrja në Itali. Kurse kërkesa tjetër ka të bëjë më formularin e vetdeklarimit. Italia kërkon që pasagjerët të jenë të pajisur me këtë formular dhe të kenë dy kopje, një për ta dorëzuar në momentin e check-in (pranimit të biletës) dhe tjetra të dorëzohet në Itali në destinacionin e mbërritjes.

Por ndërkohë, deri më 7 shtator Italia mbetet e mby llur për Shqipërinë dhe do të lejohen të hyjnë vetëm italianët dhe shqiptarët me leje qëndrimi në Itali. ndërkohë ata që rezultojnë pozitivë duhet të karantinohen për 14 ditë në destinacionin e mbërritjes.

NJOFTIMI NGA TIA:

📌Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë në Itali🇦🇱🇮🇹Agjencia Kombëtare e Aviacionit Civil Italian ka përcjellë këto…

Gepostet von Tirana International Airport am Mittwoch, 26. August 2020