Koronavirusi po vazhdon të merr jetën e shumë personave në mbarë botën. Sipas të dhënave nga World Meters më shumë se 803 mijë veta kanë vde kur nga COVID-19 në gjithë botën.

Numri më i lartë i vde kjeve është regjistruar në Shtetet e Bashkuara me 179,200 vi ktima teksa nga fillimi i pandemisë janë infektuar 5,796,727 persona.

Në vendin e dytë rradhitet Brazili me 113,454 të vde kur dhe 3,536,488 të prekur. India rradhitet në vendin e tretë me 55,928 vik tima dhe 2,975,701 të infektua, transmeton klankosova.

Kujtojmë se në gjithë botën janë infektuar 23.065,281 persona gjersa 15,650,653 njerëz janë shëruar deri më tani.