A është e nesërmja dita juaj e lumtur?Çdo ditë e muajit me vete bart përparësitë dhe dobësitë e caktuara – varësisht nga shenja juaj e horoskopit.Prandaj po ju japim listën e ditëve më fatlumtura dhe më pafatlumtura për çdo shenjë të horoskopit. Qe në cilat data assesi nuk do të guxonit të merrni vendime me rrezik, por edhe në cilat data është më se e dëshirueshme të merrni vendime, sepse fati është në anën tuaj:

DashiDatat më fatlumtura: 2,3,11,12,13,21,22,29,30,31 Datat më pafatlumtura: 19,20,23,24,27,2

DemiDatat më fatlumtura: 7,8,16,17,18,25,26 Datat më pafatlumtura:4,5,23,24,27,28,31

BinjakëtDatat më fatlumtura: 7,8,16,17,25,26Datat më pafatlumtura: 4,5,23,24,27,28,31

GaforrjaDatat më fatlumtura: 9,19,11,19,20,27,28Datat më pafatlumtura: 2,3,6,7,8,25,26,29,30,31

LuaniDatat më fatlumtura:2,3,12,13,21,22,29,30Datat më pafatlumtura: 4,5,6,9,10,27,28

Virgjëresha
Datat më fatlumtura: 4,5,14,15,16,23,24Datat më pafatlumtura: 2,3,7,8,11,12,13,29,30

PeshorjaDatat më fatlumtura: 7,8,17,18,25,26Datat më pafatlumtura: 4,5,9,10,11,14,15,31

AkrepiDatat më fatlumtura: 9,10,19,20,27,28Datat më pafatlumtura: 6,7,8,12,13,16,17,18

ShigjetariDatat më fatlumtura: 2,3,12,13,21,22,29,30,31Datat më pafatlumtura: 9,10,14,15,16,19,20

BricjapiDatat më fatlumtura: 4,5,6,14,15,23,24,31Datat më pafatlumtura: 11,12,23,17,18,21,22

UjoriDatat më fatlumtura: 6,7,8,17,18,25,26Datat më pafatlumtura:14,15,19,20,23,24

PeshqitDatat më fatlumtura: 9,10,11,19,27,28Datat më pafatlumtura:16,17,18,21,22,25,26