Kryeministri Edi Rama ka reaguar përmes një statusi në llogarinë e tij në twitter ku sqaron situatën e krijuar në Kakavijë ku njofton qytetarët se gjatë gjihë ditës është bashkëpunuar me palën greke në çdo nivel.

Kreu i ekzekutivit vijon më tej ku shkruan se: Kemi gjetur mirëluptim e gatishmëri dhe faktin është se e njëjta situatë është edhe në kufijtë e tjerë të Greqisë. Faleminderit për vazhdimin e punës gjatë natës sot dhe lutemi mirëkuptimin e qytetarëve në vijim!
Statusi i plotë: Gjatë gjihë ditës kemi bashkëpunuar me palën greke në çdo nivel. Kemi gjetur mirëluptim e gatishmëri dhe faktin është se e njëjta situatë është edhe në kufijtë e tjerë të Greqisë. Faleminderit për vazhdimin e punës gjatë natës sot dhe lutemi mirëkuptimin e qytetarëve në vijim! (Lexo.al)