Organizimi i dasmave në kundërshtim me aktin normativ kundër COVID-19 u kanë kushtuar pronarëve të dy restoranteve në Tiranë 3 mln lekë! Edhe pse është e ndaluar që të zhvillohen ceremoni mortore, për shkak se nxisin grumbullime të njerëzve, kjo gjë nuk i ka penguar dy pronarët, të cilët janë ndëshkuar nga uniformat blu.

Njoftimi i plotë: Policia e Tiranës ka ndëshkuar me nga 3.000.000 lekë gjobë, pronarët e dy restoranteve, pasi u konstatuan duke ushtruar aktivitet në kundërshtim me Aktin Normativ. Shërbimet e Komisariatit të Policisë Nr.1, në vijim të kontrolleve të ushtruara në subjekte të ndryshme, me qëllim parandalimin e përhapjes së COVID-19, kanë konstatuar dy restorante në të cilët ushtrohej aktivitet,duke organizuar ceremoni martesore në kundërshtim me Aktin Normativ, duke mos respektuar protokollet e sigurisë. Për subjektet në fjalë shërbimet e Policisë u kanë vendosur administratorëve S.GJ dhe I.S, masë administrative prej 3.000.000 lekë secilit.Policia e Tiranës apelon për të gjithë pronarët/administratorët e subjekteve që ushtrojnë aktivitet, të respektojnë me rigorozitet protokollet e sigurisë dhe masat kufizuese, me qëllim parandalimin e përhapjes së COVID-19.