Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza” njofton se për ditën e nesërme, ditë e hënë 10 gusht, janë konfirmuar 36 fluturime në destinacione të ndryshme. Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza” kërkon nga pasagjerët që të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjienës, ndërsa kujton se maskat janë të detyrueshme.⠀⠀⠀⠀

Sipas njoftimit, lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit europianë. Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e hënë janë:

Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim Wizz Air – Tiranë – Hamburg dhe kthim Wizz Air – Tiranë – Milano dhe kthim Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim Albawings – Tiranë – Firence dhe kthim Albawings – Tiranë – Bari – dhe kthim Ryanair – Varshavë – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik) Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim Wizz Air – Tiranë – Bari dhe kthim Ryanair – Wroclaw – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik) Pegasus – Tiranë – Stamboll dhe kthim Blue Panorama – Tiranë – Gjenova dhe kthim Wizz Air – Tiranë – Bruksel dhe kthim Blue Panorama – Tiranë – Bolonja dhe kthim Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim Albawings – Tiranë – Venecia dhe kthim Albawings – Tiranë – Rimini dhe kthim Wizz Air – Tiranë – Pragë dhe kthim SkyUp – Kiev – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik) Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim Wizz Air – Tiranë – Berlin dhe kthim Ryanair – Katowice – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik) Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim Blue Panorama – Tiranë – Milano dhe kthim Blue Panorama – Tiranë – Romë dhe kthim Ryanair – Poznan – Tiranëe dhe kthim (Çarter turistik) Wizz Air – Tiranë – Verona dhe kthim Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim
Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim Ryanair – Katowice – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik) Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim British Airways – Tiranë – Heathrow dhe kthim EasyJet – Tiranë – MIlano dhe kthim Wizz Air – Tiranë – Budapest dhe kthim