Ndonjëherë e ardhmja është diçka që shumë prej nesh e mendojmë dhe shpesh e vrasim mendjen se çfarë na pret në ditët, muajt dhe vitet që po vijnë. Ndoshta e ardhmja nuk mund të parashikohet por ditën e sotme do të bëjmë një lojë e cila do t’ju tregojë pak a shumë se çfarë ju pret më vonë. Gjithçka që ju duhet të bëni është të zgjidhni një numër nga figura e mëposhtme dhe të lexoni mesazhin dhe parashikimin që ka për ju.

1. Ju shqetësoheni më kot. Jeni në rrugën e duhur. Besoni në vete, ëndrrat tuaja janë projektuar për t’u bërë realitet. 2. Ju jeni shumë të qëndrueshëm. Nuk shihni perspektivat. Relaksohuni dhe gjeni një mënyrë për të dalë nga rrethi ku jeni futur. 3. Hiqni dorë për faktin se jo çdo gjë është në fuqinë tuaj. Ke bërë gjithçka të mundur. Tani prisni dhe lejoni që situata të ndjekë rrugën e saj. 4. Të jeni të sigurt se do të keni forcën për të përfunduar planet tuaja. 5. Mendoni me kujdes për gjithçka nëse doni të merrni diçka të rëndësishme. Në fund të fundit, për të marrë atë që keni konceptuar ju do të duhet të angazhoheni shumë.

6. Së shpejti çdo gjë do të zgjidhet papritmas. Rezultati do të jetë i kënaqshëm. 7. Ju nuk jeni duke kërkuar ku duhet. Keni humbur rrugën tuaj. Por intuita juaj do t’ju drejtojë në mënyrën e duhur. 8. Dëgjoni shumë të tjerët. Jetoni jetën tuaj, dëshirat tuaja do të përmbushen, besojeni vetes. 9. Gjithçka do të jetë në favorin tuaj. 10. Fati është larguar nga ju, por përkushtimi juaj i zellshëm do të kapërcejë çdo vështirësi. Gjithçka po vjen e vërtetë. 11. Meritoni shumë më tepër. Largohuni nga situatat e papërshtatshme. Së shpejti çdo gjë do të zgjidhet në favorin tuaj. 12. Plani do të realizohet, por ju do të duhet të prisni pak më shumë. Përkushtohuni ndaj të tjerëve. 13. Ndryshimi po vjen në jetën tuaj. Edhe nëse keni fituar atë që keni dashur, nuk ju kënaq, sepse tani prioritetet tuaja kanë ndryshuar. 14. Ju keni arritur pothuajse në vijën e finishit. Vazhdoni në këtë drejtim. 15. Fati është në anën tuaj. Kapni momentin dhe veproni.