Gjatë shpërthimit të fuqishëmnë Bejrut të Libanitkanë humbur jetën të paktën 150 persona dhe mbi 5 mijë tjerë janë lënduar. Ndërkohë, BBC ka publikuar pamjet gjatë një interviste online mes gazetares arabe dhe Faisal Al-Aseel, një menaxhues projektesh në Agjencinë Marokene të Energjisë së Rinovueshme.

Nga vala e amdhe e shpërthimit gazetarja u përplas në tokë dhe mbeti e plagosur në kokë, ndërkohë që në kamera shihen copa xhami të thyer. Ajo rënkon nga dhimbja teksa Al-Aseel bashkë me gruan e tij mbeten të shokuar.