Hotel “Vollga” në Durrës është vënë në sekuestro. Sekuestrimi është bërë nga Agjencia e Administrimit të Pasurive të Sekuestruara dhe Konfiskuara e cila ka lajmëruar një konferencë shtypi. Hotel Vollga ka qenë vend-komanda e Flotës Italiane. Në periudhën e privatizimeve, ky hotel i kaloi një pronari që pretendonte pronësinë e saj. Ndërsa në vitin 2011, ky hotel i kaloi Emiljano Shullazit.