Trajneri i Lyonit, Rudi Garcia foli në prag të ndeshjes kundër Juventusit, ndeshjen e dytë të Champions League pasi e vajtjes përfundoi 1-0 për francezët.

“Juventus gjithashtu mund të jetë i lodhur pas gjithë këtyre ndeshjeve por ata fituan kampionatin para fundit dhe janë shlodhur! Ne nuk do të mendojmë nëse janë të lodhur apo jo: ata luajtën, disavantazhi është i gjithi për ne, na mungon ritmi, por jemi këtu, përpara. Kupa ka treguar që forma është e mirë dhe do të jetë një shtysë për nesër. Megjithatë, nisemi 1-0 për ne.”