Edhe pse në kohë pandemie, duket se DPSHTRR ka kryer një punë të shkëlqyer. 1,167,796 qytetarë kanë marrë shërbime gjatë periudhës Janar-Korrik 2020! Lajmin e ka bërë të ditur vetë Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor me anë të një postimi në Facebook ku shkruan:

Megjithëse me pandemi, shërbyer 1,167,796 qytetarë/subjekte Janar-Korrik 2020!✅
Puna, mirëadministrimi, investimet në sisteme e ekipi i motivuar, shërbimet risi e ato online, bënë që DPSHTRR të tejkalojë 7-mujorin e parë të 2019-ës me 102% të ardhurat dhe 103% numrin e shërbimeve! 😅👊🥳🤗🙌

Vetëm si muaj Korrik +27% të ardhura e +30% shërbime krahasuar me Korrikun 2019! REKORD ABSOLUT! 🙏✌️😇 Fokusi jonë, të përmirësojmë shërbimin dhe të jemi gjithmonë transparent në komunikim me qytetarët!

Falenderojmë qytetarët për mirëkuptimin e treguar dhe respektimin e masave të protokollit higjieno-sanitar për parandalimin e COVID-19!🙏 Vizitoni për më shumë informacione mbi shërbimet e DPSHTRR: www.dpshtrr.gov.al #RekordeDPSHTRR #MIE #RezultatePunë #BravoEkipi 👏