Fifi u është përgjigjur pyetjeve të disa ndjekësve në Instagram. Këngëtarja e njohur ka zbuluar se projekti i radhës do të jetë bashkëpunim me Ermal Fejzullahun që do të lançohet në muajin tetor. Ajo është pyetur nëse e ka gjetur ende shpirtin binjak. Tutje, Fifi është pyetur edhe për planet e së ardhmes, dhe sa fëmijë dëshiron të ketë.