Kampionati sapo ka ulir siparin dhe për Milanin tashmë është koha për të planifikuar të ardhmen. Paolo Maldini ka takuar disa agjentë në seli për të filluar studimin e strategjive hyrëse dhe dalëse. Sidoqoftë, vizita e papritur e Fabio Capello në Casa Milan ngjall shumë kuriozitet. Ish-trajneri i kuqezinjve mbërriti rreth orës 15.25 dhe la zyrtar rreth 17:00, pa dhënë ndonjë deklaratë.

Në muajt e fundit Fabio Capello ishte bashkuar në Milano me një skenar që do ta shihte atë në krye të zonës teknike. Dhe javët e fundit ai ka aprovuar publikisht punën e Pioli, si dhe të drejtuesve në krye. Duke marrë parasysh marrëdhëniet e shkëlqyera ekzistuese me Maldini, një bashkëpunim nuk mund të përjashtohet apriori. Megjithatë, më vonë, Don Fabio sqaroi: “Casa Milan? Ishte një vizitë mirësjellje për fanellën e vitit të ardhshëm. Maldini? Ishte kënaqësi ta takoja”…