Kryeministri Rama ka publikuar pamje nga punimet që po kryhen për transformimin e sheshit “Shqiponja” duke theksuar se deri tani janë realizuar 25% e punimeve fizike.

“MIRËMËNGJES, dhe me këto pamje të punimeve për transformimin sa më parë të sheshit “Shqiponja”, një vepër e shumëpritur dhe e domosdoshme për kryeqytetin, ju uroj një javë të mbarë”, shprehet kryeministri Rama.