Nga Ilir Demalia/

Në qoftë se opozita dhe çapaçule që quajnë veten “shoqëri civile” si bishti i opozites, presin ta rrezojne Edi Ramen me mallkimin e terheqte Neta me vete, me meme dhe pundore primitivesh, me provinciale mediatik apo botoxikare gazetare, le të presin edhe nja 26 vjet sa të bëhet Edi 82 sa Neta. Kështu “mallkuan” shqiptarët E.H për 40 vjet dhe pastaj kur vdiq nga Zoti e qanë me lot e OI-OI me shkulje flokesh dhe e përcollë ne shtrat të topit me vargun e gjate nga Presidenca tek Pallati brigadave

Po kështu me Ramizin, me Saliu, Fatosin, me Edin me … Popull nerotik me neuroza të thella urrejtje skicofrenike e deliri mithomaniak si absurd i piçit në majë të plehut

Duan hakmarrje nga Zoti! Kjo nga që janë impotentë, intelektualisht, kulturalisht, moralisht, trimerisht dhe në vënd të luftës për shtetin e së drejtës dhe lirise e paqes sociale, prosperiteit dhe ndërtimit të një shoqerie moderne kanë si arme mallkimin e lashtësisë se shoqerive primitive.

Në anën tjeter vdekja e Netës një vdekje krejt e zakonshme e një njeriu normal në jetë, trajtohet nga media bythëlëpirëse e K.M sikur të ishte larguar nje njeri me kontribute të papara në jeten kulturore, politike, ekonomike, arsimore apo edhe në fushen e stomatologjise. I veshin dhe qyrkun e asaj që krijoi stomatologjine kur ka qenë laborante e stomatologjise