Këngëtarja Rezarta Shkurta së fundmi është bërë nostalgjike duke pstuar një foto gjatë adoleshendës së saj. Në mbishkrimin e fotos, bashkëshorte e Ermal Hoxhës tregon se kjo foto është skëputur nga seti i parë artistik që ka bërë me fotografin Fadil Berisha. Në foto shihet me një fustan të zi dhe flokët bjonde. Edhe se vitet kanë kaluar, Rezarta nuk ka hequr dorë nga kjo ngjyrë e flokëve.Mesa duket, edhe lidhja me nipin e  Enver Hoxhës ka ndikuar në transformimin e saj.