-Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza” Tiranë, konfirmon 38 fluturime për datën 02.08.2020. Sipas njoftimit të Tirana International Airport, fluturimet e konfirmuara për ditën e dielë janë:⠀

Austrian – Tiranë – Vjenë dhe kthim Wizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim Wizz Air – Tiranë – Milano dhe kthim Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim Albawings – Tiranë – Firence dhe kthim Air Albania – Tiranë – Romë dhe kthim Blue Panorama – Tiranë – Ankona dhe kthim Air Albania – Tiranë – Bergamo dhe kthim Blue Panorama – Tiranë – Bergamo dhe kthim Blue Panorama – Tiranë – Gjenova dhe kthim Wizz Air – Tiranë – Bruksel dhe kthim Blue Panorama – Tiranë – Bolonja dhe kthim Albawings – Tiranë – Frankfurt dhe kthim Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim Pegasus – Tiranë – Stamboll dhe kthim Eurowings – Tiranë – Keln dhe kthim Albawings – Tiranë- Venecia dhe kthim Wizz Air – Tiranë – Karlsruhe dhe kthim Albawings – Tiranë – Perugia dhe kthim Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim EasyJet – Tiranë – Gatwick dhe kthim LOT – Katowice – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik) Austrian – Tiranë – Vjenë dhe kthim Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim Wizz Air – Tiranë – Vjenë dhe kthim Jonika – Kiev – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik) Blue Panorama – Tiranë – Milano dhe kthim Blue Panorama – Tiranë – Romë dhe kthim Blue Panorama – Tiranë – Verona dhe kthim Albawings – Tiranë – Piza dhe kthim Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim Air Albania – Tiranë – Stansted dhe kthim Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim Belavia – Minsk – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik) LOT – Gdansk – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik) Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim
LUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim

TIA, sjellë në vëmendje të pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës.
Maskat janë të detyrueshme. Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU, njofton TIA.