Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Muharrem Nitaj, tha se vëllai i deputetit Smajl Latifi, Ademi, ishte i prekur nga virusi Covid 19. Raportohet se fatke qësisht ai ka ndërruar jetë ditën e sotme. Deputeti Nitaj shpreh ngushëllimet e tij për humbjen e kryetarit të Rahovecit.

“Veç lajme të hi dhura po marrim. Sapo më njoftoi Kryetari i Rahovecit, Smajl Latifi, që i paska ndërruar jete vëllai i madh, Ademi. Ka qene i prekur me covid 19.Jam pjesë e dhimbjes dhe e mërzisë së tyre.Kolegut Smajl Latifi, Familjes dhe miqve, ngushëllime”, shkruan deputeti i Kosovës, mbi rastin në fjalë.