Zv. ministri i Mbrojtjes, Petro Koçi ka shprehur ngushëllimet e tij pas vdekjes së Aneta Ramës, nënës së kryeministrit të vendit. Ai i është drejtuar Ramës duke lartësuar figurën e nënës duke e krahasuar me perëndinë në tokë.

“I dashur Edi, Nëna është e vetmja perëndi qe na prek dhe e prekim. Është perëndia qe na jep sise e qe loton për ne! I ndritë shpirti Netës!”, shkruan Koçi.