Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza” Tiranë, konfirmon 38 fluturime për datën 02.08.2020.

Sipas njoftimit të Tirana International Airport, fluturimet e konfirmuara për ditën e dielë janë:⠀Austrian – Tiranë – Vjenë dhe kthim Wizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim Wizz Air – Tiranë – Milano dhe kthim Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim,Albawings – Tiranë – Firence dhe kthim,Air Albania – Tiranë – Romë dhe kthim,Blue Panorama – Tiranë – Ankona dhe kthim,Air Albania – Tiranë – Bergamo dhe kthim,Blue Panorama – Tiranë – Bergamo dhe kthim,Blue Panorama – Tiranë – Gjenova dhe kthim,Wizz Air – Tiranë – Bruksel dhe kthim,Blue Panorama – Tiranë – Bolonja dhe kthim,Albawings – Tiranë – Frankfurt dhe kthim,Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim,Pegasus – Tiranë – Stamboll dhe kthim,Eurowings – Tiranë – Keln dhe kthim,Albawings – Tiranë- Venecia dhe kthim,Wizz Air – Tiranë – Karlsruhe dhe kthim,Albawings – Tiranë – Perugia dhe kthim,Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim,EasyJet – Tiranë – Gatwick dhe kthim,LOT – Katowice – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik),Austrian – Tiranë – Vjenë dhe kthim,Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim,Wizz Air – Tiranë – Vjenë dhe kthim,Jonika – Kiev – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik),Blue Panorama – Tiranë – Milano dhe kthim,Blue Panorama – Tiranë – Romë dhe kthim,Blue Panorama – Tiranë – Verona dhe kthim,Albawings – Tiranë – Piza dhe kthim,Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim,Air Albania – Tiranë – Stansted dhe kthim,Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim,Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim,Belavia – Minsk – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik),LOT – Gdansk – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik),Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim,LUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim,TIA, sjellë në vëmendje të pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës.
Maskat janë të detyrueshme. Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU, njofton TIA.