Blogeria e se ksit Zhaklina Lekatari së fundmi ka dhënë një intervistë ku ka folur gjatë për bul izmin që merr nga mediat sociale për temat që trajton, për komentet ne gative dhe si arrin t’i përballojë vazhdimisht kritikat që merr. Ndër të tjera ajo ka treguar për Ora news se çfarë nuk pëlqen nga mentaliteti shqiptar. Injoranca dhe vul gariteti janë gjërat e vetme që e shqetësojnë blogeren në Shqipëri, dhe sipas saj kjo mund të lu ftohet vetëm me edukim.

Çfarë të shqetëson më shumë ty nga mentaliteti shqiptar? Injoranca dhe vul gariteti. Injoranca është më e madhja sepse ajo është më e keqja e të këqijave. Nga ajo burojnë të gjitha të tjerat. Mendoj se kjo lu ftohet vetëm me edukim lu ftohen të gjitha fenomenet. Ne të gjithë duhet të kërkojmë që të ketë më shumë fonde për edukim. Katër janë shtyllat e shtetit dhe njera nga këto është edukimi.