‘Gabimi është njerëzor’ thuhet në jetën e përditshme dhe kjo frazë është e vërtetë.

Ja 3 gabimet që bëjnë në dashuri shenjat e horoskopit që vijojnë si më poshtë:

Binjakët

1. Pyet gjithmonë se çfarë po ndodh dhe nëse mund të bëhet më mirë

2. Nuk është kurrë i sigurt nëse personi me të cilin po del është i duhuri për të

3. Mërzitet shpejt

Virgjëresha

1. Nuk i shpreh lehtë emocionet

2. Do të ketë gjithçka nën kontroll

3. Do gjithmonë siguri

Shigjetari

1. I pëlqen shumë liria

2. I sheh marrëdhëniet si pengesa

3. Nuk i duron personat shumë ‘ngjitës’.