Policia Rrugore gjatë natës ka ushtruar kontrolle në autostradën Tiranë-Durrës, respektivisht në të dyja anët e saj. Sipas Policisë nga vëzhgimet me radar në rrugë janë kapur disa shkelje dhe për pasojë 15 Leje Drejtimi janë pezulluara për shpejtësi deri në dyfishin e limit të lejuar në këtë rrugë. Bëhet e ditur se një 25-vjeçar, me shpejtësi 170 km/h është kapur gjatë ndjekjes nga patrullat e Policisë Rrugore pasi nuk ndaloi kur punonjësi i Policisë i bërë shenjë ndalimi.

MESAZHI I POLICISË Nxitimi të çon në 📸👮🏻♀ apo më keq akoma në🚑 Vijon kontrolli me Radar 📸, në rrugën interurbane Tiranë-Durrës-Tiranë për të parandaluar aksidentet rrugore që vijnë si pasojë e shpejtësisë mbi normat e lejuara Pavarësisht kontrolleve të shtuara në këto akse, jo vetëm në fundjavë por çdo ditë, ka akoma shumë drejtues mjetesh që abuzojnë me shpejtësinë duke rrezikuar jetën e tyre dhe të përdoruesve të tjerë të rrugës. Prej orës 20:00 të mbrëmjes e deri ne 01:00 të mëngjesit të sotëm janë evidentuar nga kontrolli me radar shpejtësi nga 141 km/h deri 170 km/h ✈ 🛣❗❗❗❗❗❗

25 vjeçari, me shpejtësi 170 km/h kapet gjatë ndjekjes nga patrullat e Policisë Rugore pasi nuk ndaloi kur punonjësi i Policisë i bërë shenjë ndalimi. 🚔🚓 15 Leje Drejtimi të pezulluara për shpejtësi deri në dyfishin e limit të lejuar në rrugën interurbane Tiranë-Durrës-Tiranë. 🚫 shpejtësisë✈️✈️🛣️ se destinacioni 🏡 ❓❓❓❓❓❓🚑 Mos nxitoni ✈️për tê arritur fundin🚑, apo 📸✍👮🏻♀, Shpejtësia ✈️🛣️ vr et jetë. Shijoje fundjavën, por respekto rregullat e qarkullimit, se pastaj do të vuash mungesen e patentës në rastin më të mirë dhe 🚑 në rastin më të keq. Siguria rrugore një ndër prioritetet kryesore të Policisë së Shtetit për vitin 2020.