Kryebashkiaku Erion Veliaj tha se me rritjen e çmimit të biletës së autobusit me 10 lekë bëri që flota e tyre të shtohet me 50 %. Një tjetër çështje e ngritur ishte dhe furnizimi me ujë, ku Veliaj tha se sot 62 % e Tiranës furnizohet me ujë 24 orë dhe në këto zona do të nis dhe çmontimi i depozitave në pallate.

“Kemi pasur në tiranë 200 autobusë me 30 lekë dhe sot kemi 300 autobusë me 40 lekë pra kemi një rritje të flotës me 100 mjete. Shtimi i ftohës me 50 % me 10 lekë më shumë. Kur unë mora bashkinë asnjë lagje nuk kishte ujë 24 orë. Sot ka 62 % si Xhamlliku, rruga e Durrësit, Tregu çam, Myslym Shyri, Tirana e Re e shumë të tjera. Në zonat ku ka 24 orë ujë do të filloj pak nga pak dhe çmontimi i depozitave në pallat. Zonat e tjera që nuk kanë ujë 24 orë kanë një përmirësim në 15-16 orë furnizim me ujë”, tha Veliaj.