Kryeministri Edi Rama duke folur për lista e hapura, kolaicionet dhe marrëveshjen e 5 qershorit ndër të tjera thse:

“Kjo është qarja e fundit e Lulit jo se ai ‘sdo qajë më por e fundit në kohë, ne do ti bëjmë koalicionet si bota jashtë.

Italia i ka koalicionet siç do i bëjmë ne. Koalicionet janë program dhe listë e përbashkët.”, tha Rama.

Sot në Kuvend – Replika me Rudina Hajdarin dhe një mesazh për opozitën parlamentare

Gepostet von Edi Rama am Donnerstag, 16. Juli 2020