Nje gare e jashtezakonshme ka nisur sonte ne rrjetin social Instagram. Faqja e njohur Shqiperia ime, ne bashkepunim me personazhe te njohur publik dhe lexo.al, kane organizuar nje super GIVEAWAY i cili nuk duhet humbur per asnje arsye. 5000 euro ne dore, nje makine smart, gjerdan ari me vlere 1500 euro dhe kupon tattoo me vlerë 1000€, mund te jene ne duart tuaja, duke u bere pjese e gares. Ne postimin  tyre organizatoret shkruajne: SUPER GIVEAWAY🥇❤️ Çmimi I: 5000€ cash 💶💜 Çmimi II: Makinë Smart 🚗💚 Çmimi III: Gjerdan ari 🟨 me vlerë 1500€💙 Çmimi IV: Kupon tattoo me vlerë 1000€

 

View this post on Instagram

 

ORGANIZON:🥇SUPER GIVEAWAY🥇 ❤️ Çmimi I: 5000€ cash 💶 💜 Çmimi II: Makinë Smart 🚗 💚 Çmimi III: Gjerdan ari 🟨 me vlerë 1500€ 💙 Çmimi IV: Kupon tattoo me vlerë 1000€ 📢 Ka vetëm 2 rregulla: ☑️KOMENTO TEK KY POSTIM DUKE ETIKETUAR 5 MIQ REAL QË NUK SHQETËSOHEN NGA ETIKETIMI JUAJ. ☑️JU DHE MIQTË TUAJ DUHET TË NDIQNI @shqiperiaime.al DHE FAQET QË NDJEK AJO. Fituesit do të shpallen në programin Lisa On Air në datat: 🔘 Çmimi IV: 14/08/2020 ora 21:00 🔘 Çmimi III: 15/08/2020 ora 21:00 🔘 Çmimi II: 16/08/2020 ora 21:00 🔘 Çmimi I: 17/08/2020 ora 21:00 By entering, entrants confirm that they are 13+ years of age, release Instagram of responsibility, and agree to Instagram’s terms of use. This contest is not associated with Instagram or brands like Swatch Mercedes ART.

A post shared by SHQIPERIA IME (@shqiperiaime.al) on

📢 Ka vetëm 2 rregulla:☑️KOMENTO TEK KY POSTIM DUKE ETIKETUAR 5 MIQ REAL QË NUK SHQETËSOHEN NGA ETIKETIMI JUAJ. ☑️JU DHE MIQTË TUAJ DUHET TË NDIQNI @shqiperiaime.al DHE FAQET QË NDJEK AJO.

 

View this post on Instagram

 

ORGANIZON:🥇SUPER GIVEAWAY🥇 ❤️ Çmimi I: 5000€ cash 💶 💜 Çmimi II: Makinë Smart 🚗 💚 Çmimi III: Gjerdan ari 🟨 me vlerë 1500€ 💙 Çmimi IV: Kupon tattoo me vlerë 1000€ 📢 Ka vetëm 2 rregulla: ☑️KOMENTO TEK KY POSTIM DUKE ETIKETUAR 5 MIQ REAL QË NUK SHQETËSOHEN NGA ETIKETIMI JUAJ. ☑️JU DHE MIQTË TUAJ DUHET TË NDIQNI @shqiperiaime.al DHE FAQET QË NDJEK AJO. Fituesit do të shpallen në programin Lisa On Air në datat: 🔘 Çmimi IV: 14/08/2020 ora 21:00 🔘 Çmimi III: 15/08/2020 ora 21:00 🔘 Çmimi II: 16/08/2020 ora 21:00 🔘 Çmimi I: 17/08/2020 ora 21:00 By entering, entrants confirm that they are 13+ years of age, release Instagram of responsibility, and agree to Instagram’s terms of use. This contest is not associated with Instagram or brands like Swatch Mercedes ART.

A post shared by SHQIPERIA IME (@shqiperiaime.al) on

Fituesit do të shpallen në programin Lisa On Air në datat:🔘 Çmimi IV: 14/08/2020 ora 21:00🔘 Çmimi III: 15/08/2020 ora 21:00🔘 Çmimi II: 16/08/2020 ora 21:00🔘 Çmimi I: 17/08/2020 ora 21:00