Këngëtarja Adelina Tahiri është tërhequr prej kohësh prej muzikës dhe tashmë shumë rrallë publikon ndonjë projekt të ri muzikor. Tashmë, ajo i është përkushtuar partnerit dhe djalit të tyre Jon, i cili zë pjesën më të madhe të kohës së këngëtares. Mirëpo, Adelina vazhdon të qëndrojë aktive dhe në kontak me ndjekësit e saj në rrjete sociale.

Ajo tregon vazhdimisht ç’bën në përditshmërinë e saj, duke i bërë fansat “pjesë” të jetës së tanishme. E shohim gjithmonë një bjonde super seksi, të kuruar në çdo moment, kjo edhe si pasojë e faktit që është një personazh publik. Por, e kishit parë ndonjëherë Adelinën para se të bëhej e famshme?

Më saktë, shumë vite më parë kur ende ishte fëmijë. Vëllai i saj Edmoni ka publikuar një foto me këngëtaren, ku Adelina shfaqet thuajse me të njëjtat tipare dhe flokët bjond.


Të mos ju kishim treguar që është Adelina, do ta njihnit?