Me kalimin e viteve bëhemi më të mençur dhe reflektojmë më shumë për gjithçka që na ndodh, por jo për të gjitha shenjat vlen ky rregull, disa bëhen të pakontrollueshme.

Sipas yjeve, disa shenja bëhen të padurueshme, sepse ato nxjerrin në pah anët e karakterit të tyre, kështu që le të shohim nëse futemi në këto shenja ose nëse partneri ynë është një prej tyre.

Dashi

Është një nga shenjat më kokëforta për të gjithë dhe në rini e tregon mjaftueshëm këtë anë të karakterit. Me kalimin e viteve, kjo anë bëhet edhe më autoritare dhe me siguri personi që është në krah të tij do të duhet të ketë shumë durim.

Virgjëresha

Ato janë perfeksionistë për nga natyra. Me pleqërinë bëhen më kërkues për përsosmëri dhe nëse kjo nuk ndodh, ditët nuk do të jenë të lehta. Ata që janë pranë saj duhet të jenë shumë të durueshëm. Për të shmangur grindjet e vazhdueshme, këshillohet të dëgjoni me shumë kujdes kur flisni.

Peshorja

Në moshë të re ajo ka vendin e bukurisë. Të jesh e bukur është për të një nevojë që ajo bën për veten e saj dhe jo për të kënaqur shoqërinë që e rrethon. Por ata që kanë lindur nën shenjën e Peshores shohin që kalimi i viteve nuk është absolutisht i këndshëm, sepse çon në shndërrime të trupit të një personi. Me pleqërinë, ato nuk e kanë më bukurinë e rinisë dhe kjo i tremb.