Virgjëresha Do punosh shumë. Relaksi dhe pushimet duhet të presin. Do kesh probleme për të zgjidhur. Mos u shqetëso! Nuk do zgjatë shumë, vjeshta vjen shpejt. Ujori Zhgënjimet sentimentale nuk do të të lejojnë të shijosh verën. Do kesh pak dëshirë për të dalë e për të bërë jetë mondane. Përdore këtë periudhë për të reflektuar e qartësuar disa gjëra me veten.

Luani Do kesh disa probleme në punë dhe në familje. Do kërkojnë kohën e tyre, por në fund do zgjidhen. Me qetësi, durim dhe pa e humbur buzëqeshjen do e rregullosh gjithçka për të shijuar një vjeshtë pa probleme. Shigjetari Disa ndryshime do të të shpërqendrojnë. Pushimet dhe relaksi do presin për në shtator. Forca, kurajo dhe punë të mbarë!