Kryeministri Edi Rama ishte i pranishëm gjatë inaugurimit të bypass-i të Tepelenës.
Rama thotë se kjo rrugë ishte trashëguar ndër dekada si një shteg buzë kalasë së Ali Pashës, ndërsa sot segmenti lidh dy segmente të rëndësishme rrugore.

Gjithashtu shefi i qeverisë shrehet se ky segment ofron dhe një panoramë fantastike për udhëtarët, si edhe një hapësirë të re lëvizjeje për këmbësorët, duke e fuqizuar më tej ofertën e Tepelenës turistike

“Hapet bypass-i i Tepelenës, një vepër tjetër e rëndësishme e infrastrukturës kombëtare vihet në shërbim të qytetarëve e të sipërmarrjes.

I trashëguar ndër dekada si një shteg buzë kalasë së Ali Pashës, sot segmenti që lidh dy segmentet e rëndësishme rrugore, Levan-Tepelenë dhe Tepelenë -Gjirokastër-Kakavijë, ofron dhe një panoramë fantastike për udhëtarët, si edhe një hapësirë të re lëvizjeje për këmbësorët, duke e fuqizuar më tej ofertën e Tepelenës turistike”- shkruan Rama teksa poston videon.

🟢 Hapet bypass-i i Tepelenës, një vepër tjetër e rëndësishme e infrastrukturës kombëtare vihet në shërbim të qytetarëve e të sipërmarrjes. I trashëguar ndër dekada si një shteg buzë kalasë së Ali Pashës, sot segmenti që lidh dy segmentet e rëndësishme rrugore, Levan-Tepelenë dhe Tepelenë -Gjirokastër-Kakavijë, ofron dhe një panoramë fantastike për udhëtarët, si edhe një hapësirë të re lëvizjeje për këmbësorët, duke e fuqizuar më tej ofertën e Tepelenës turistike⛰🇦🇱☀️NË YOUTUBE 👉 https://youtu.be/s_IUfzhC8KA

Gepostet von Edi Rama am Montag, 13. Juli 2020