Rudolf Breuss është një doktor austriak, i cili e ka kaluar të gjithë karrierën e tij në kërkim të një kure për kancerin.Të gjitha gjetjet e tij e kanë bërë që të dal në një përfundim, duke zbuluar dietën që mund të kurojë kancerin për 42 ditë. Kjo lloj diete i ka ardhur në ndihmë qindra-mijëra njerëzve që lu ftojnë me sëmundjet kan cerogjene që prej vitit 1980.

Ndryshe ajo është e njohur si “Trajtimi përfundimtar i ka ncerit nga Bress” dhe është një dietë shumë strikte, e cila përfshin konsumimin e sa më shumë frutave dhe perimeve, të cilat ju duhet t’i konsumoni për 42 ditë me radhë.

Qelizat e prekura nga k anceri kanë një metabolizëm të ndryshëm nga ato të shëndetshmet, kështu që dieta e Breuss ka si qëllim të “vd esë” qelizat e sëmura dhe të ndihmojë ato normalet që të lulëzojnë. Njerëzit që e kanë provuar raportojnë rezultate të menjëhershme që në javën e parë të përdorimit. Përbërësit: 1 rrepë e zezë; 1 panxhar i madh; 1 karrotë; 3-4 gjethe selinoje; gjysmë patateje;Përgatitja: Kombinojini të gjithë përbërësit në një blender dhe pini gjysmë litre të kësaj pije çdo ditë.

Si funksionon: Dr. Breuss ka shpjeguar se i gjithë thelbi i kësaj diete janë nivelet e larta të proteinave. Ingredientët që janë përfshirë në këtë recetë nuk janë zgjedhur rastësist, pasi secili prej tyre është studiuar mirë për një kohë të gjatë.