Ashtu siç edhe kishte paralajmëruar, Sheila Haxhiraj ka publikuar klipin e saj më të ri me titullin “Rose” të cilin mund ta gjeni në “you tube”.

Këngëtarja e talentuar vjen me këngën e saj më të re pas dy produkteve “Mall” dhe “Benz”. Në klipin unik dhe veror Sheila shfaqet me “look-un” e saj të ri.