Angela Martini është një ndër modelet më të njohura shqiptare dhe më të ndjekura në rrjetet sociale.

Angela publikon shpesh foto provokuese në profilin e saj të cilat marrin padyshim pelqimin e ndjekësve. Këtë herë, ajo shfaqet tejet se ksi, e veshur me një fustan të bardhë që e çon gjithë vëmendjen te këmbët.

“Gjeni krahët tuaj”, shkruan ajo mbi foton e e mëposhtme.