Disa shenja të zodiakut e kanë shumë të lehtë të mbajnë një lidhje gjallë dhe të japin maksimumin e tyre. Por ka edhe të tjerë që janë shumë të fri kësuar nga fakti se mund të bien në dashuri.

Shikoni nëse jeni pjesë e 6 shenjave që kanë frikë mos lën dohen apo zhgënjehen.

1-Peshqit- Shenjë që e pëlqen dramën dhe shpesh kërkon ti provojë të tjerëve që jeta është…thjesht një dramë. Kanë frikë të dashurohen pasi mendojnë se në fund do përfundojnë të lën duar.

2-Luani – E shmang lidhjen pasi nuk e pëlqen refuzimin. Kjo është arsyeja përse nuk filloni një lidhje të re.

3-Shigjetari- Është shumë i hapur me personat që e rrethojnë dhe kjo e bën që të lëndohet dhe të pendohet. Për këtë arsye përpiqet të mbrojë veten, ndonëse nuk e ka në natyrë që të mendojë shumë.

4- Demi-Është shenjë që ka shumë e ndjeshme dhe e vërteta është se kur ke shumë emocione, lën dohesh më shpejt.

5-Binjakët- Është shenjë e ftohtë dhe nuk e di asnjëherë i/e ndjeshme është. Për të fituar, përpiqet të provojë vazhdimisht që duhet të kenë një person pranë që nuk i kritikon për asgjë.

6-Akrepi- Doni të keni cdo gjë nën kontroll. Madje përpiqeni të dalloni nëse njerëzit pranë jush duan t’ju lëndojnë. Nëse jeni femër, atëherë jeni gjithmonë nën vëzhgim, prandaj nuk mund të jetoni një marrë dhënie të thellë ose të keni takim të rastësishëm ero tik.