Derisa rreziku nga Covid të jetë mes nesh, dezinfektimi i parqeve dhe shesheve rekreative do të vijojë çdo ditë dhe në çdo cep të kryeqytetit! U pastrua, u dezinfektua dhe tashmë Parku Rinia është gati të mirëpresë vogëlushët në pasditet e tyre argëtuese, pranë lodrave dhe lëndinave të gjelbëruara.

Është e rëndëisshme që jeta të vazhdojë normalisht, pavarësisht kësaj pandemieqë, sigurisht të gjithëve na e ka vështirësuar sadopak jetën.