Kryeministri Rama ka publikuar pamje të veçanta me nënën e tij, Aneta Rama. “Me gruan që më dha jetën”- shkruan Kryeministri. Ditën e sotme kreu i qeverisë feston 56-vjetorin e lindjes së tij. Në foto nuk kanë munguar komentet dhe urimet dashamirëse nga ndjekësit.