Astrologët thonë se për këtë fundjavë, katër shenja janë më me fat në dashuri. Demi Nuk është e zakonshme nga ana jote të përdoresh aparatin fotografik për të kapur momente të bukura kënaqësie.

Peshorja Ekzaltoheni kur partneri juaj ju mbush me komplimente ndërsa jeni duke bërë dashuri me ëmbëlsi dhe pasion.

Ujori Për të kënaqur dëshirat se ksuale të partnerit tuaj, jeni të gatshëm të vishni gjithçka që ai kërkon prej jush.

Bricjapi Kush komandon në s eks? Burri apo gruaja? Këtë fundjavë do të ketë një shkëmbim të mrekullueshëm të roleve.