Dëgjojmë shpesh të thuhet që dashuria nuk njeh moshë, apo është e verbër. Fotot e mëposhtme e dëshmojnë diçka të tillë. Aty do të gjeni çifte që kanë një diferencë moshe deri në 30-vite, ata shprehen të lumtur dhe me fat që kanë njëri-tjetrin.

Femrat, meshkujt më të mëdhenj me moshë i cilësojnë si më të pjekur dhe këshillues mjaft të mirë. Ndërsa meshkujt, femrat më të mëdha i konsiderojnë si të bukura e mjaft të ëmbla.