Së fundmi është krijuar një konkurs bukurie për nënat nga e gjithë bota. Të bëhesh nënë nuk do të thotë se duhet të lësh pas dore veten dhe të mos kujdesesh për fizikun apo pamjen dhe këtë na i vërtetojnë më së miri fotot e këtyre nënave që do shihni më poshtë.

Cilësitë më të vlerësuara do jenë veshjet dhe pamja fizike.