Bota është e fuqishme, e mahnitshme dhe plot surpriza. I kapërcen të gjitha pengesat dhe gjithmonë gjen një mënyrë për të na befasuar.

Zoti na jep ne shembujt më të mirë përmes natyrës dhe demonstron se gjithçka është e mundur kur përpiqeni mjaftueshëm Më poshtë po ju tregojmë disa imazhe nga bota, të cilat do ju lënë pa fjalë.