Një lajm i keq vjen nga spitali Infektiv aty ku është regjistruar vik tima e parë e koronavirusit në radhët e bluzave të bardha. Prof.Dr.Arjan Pushi, mjek Hematolog, ka ndërruar jetë pas një beteje disa ditore me virusin vd ekje prurës COVID-19.

Ministria e Shëndetësisë njofton me hidhërim të thellë ndarjen nga jeta të profesorit të Fakultetit të Mjekësisë Arjan Pushi, i cili, referuar shërbimit infektiv, ndërroi jetë pak momente më parë në spitalin Infektiv, i prekur nga COVID19, pavarësisht përpjekjes maksimale të stafit mjekësor. Prof. Arjan Pushi ka patur një karrierë të spikatur në fushën e hematologjisë dhe ka përgatitur shumë breza studentësh të Mjekësisë. Ministria e Shëndetësisë i shpreh ngushëllime famljarëve dhe miqve të profesor Arjan Pushit.