Ndonëse nuk e vazhdon më aktrimin, Rudinën tek filmi “Dy herë mat” me siguri të gjithëve mbani mend.Dhe nëse nuk ju kujtohet, por ju risjellim shprehjen që u bë hit nga ky film: “Dua edhe akullore, edhe çokollatë.

Por si duket “Rudina” pas kaq shumë vitesh? Aktorja Manjola Begolli mbaroi studimet për ekonomik dhe sot është një biznesmene.