Të qenit koprrac nuk është një cilësi me të cilën bie në dashuri, duke qenë se këta njerëz e kanë vështirë të japin apo shpenzojnë. Demi Meshkujt e lindur në këtë shenjë e dinë se çfarë të bëjnë me paratë e tyre dhe t’i investojnë ato me përgjegjësi. Por nëse shfaqet një shpenzim lidhur me komoditetin e tij, nuk do të ngurrojë ta bëjë.

Akrepi Kjo është shenja që shkon në vendet më pak të menduara për të zbuluar një ofertë. Pëlqejnë shitjet, por mbi të gjitha kursimet. Bricjapi Kanë një ndjenjë të madhe të kursimit sepse janë të përgjegjshëm. Ata kurrë nuk do të bëjnë blerje impulse dhe gjithmonë do të paguajnë çmimin e duhur për diçka që pëlqejnë.