Pas izolimit të gjatë nga pandemia e koronavirusit, njerëzit kanë nevojë të pushojnë dhe të kalojnë bukur në det. Për t’i dhënë më shumë ngjyra pushimeve, ka dalë trendi më i ri dhe disi i “çmendur” i rroba banjove të meshkujve.

Ato shihen me ngjyra tropikale, shumë ngjyrëshe, me figura të ndryshme dhe mjaft praktike. A do guxonit dhe ju me këto rroba banjo?