Ambasadorja amerikane në vendin tonë Yuri Kim, zhvilloi një takim me përfaqësues të shoqërisë civile. Përmes një postimi në Twitter, Kim shkuran se ata janë një zë thelbësor dhe i fuqishëm në demokraci.

”Kisha një diskutim të madh me udhëheqësit e shoqërisë civile sot. Ata janë një zë thelbësor dhe i fuqishëm në demokraci. Faleminderit që ndan mendimet tuaja dhe sfidoi pikëpamjet e mia!”