Garnizoni “Skënderbej” gumëzhiu sot nga të rinjtë e rekrutuar së fundmi në Forcat e Armatosura. Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhaçka, tha se “127 djem dhe vajza, pasi u testuan për COVID-19, sipas të gjithë protokollit shëndetësor, për 3 muaj do të kenë shtëpinë e tyre të re, Shkollën e Trupës në Bunavi”.

“Stërvitja Individuale Bazë krahas vështirësive fizike e psikologjike, këtë vit do të zhvillohet nën masa të rrepta kundër përhapjes së pandemisë”, u shpreh Xhaçka. Ministrja Xhaçka u uroi suksese të rinjve, duke i cilësuar ata “energjia e madhe e Forcave të Armatosura”.